SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD

Hvad er fordelene ved højfrekvent svejset rørudstyr?

1)Sammenlignet med sømløse stålrør.ERW Tube Mill har karakteristika af stærk kontinuitet, høj effektivitet og lave omkostninger.

2)Produktionen af ​​råstofstrimler har udviklet sig hurtigt, og andelen af ​​svejste rør i hele stålrøret er fortsat med at stige.Produktionen af ​​Welded Steel Pipe Production Line har egenskaberne af forureningsfri, lav støj i form af økonomiske fordele, høj produktionseffektivitet og ingen spildevand og udstødningsgas.

3) Tube Mill Machine-produktionen vedtager cirkulerende vandkøling, som ikke kun er energibesparende og miljøvenlig, men også arbejdsbesparende.Der er kun brug for 5-8 personer til en klasse.Rørmølle(1)

4) Med hensyn til brug, med forbedring af svejsekvalitet og ikke-destruktiv testpålidelighed, er brugen af ​​svejste rør blevet mere og mere udbredt, og der er flere og flere afdelinger og applikationer, der erstatter sømløse rør.Væksthastigheden af ​​svejste rør er større end for sømløse rør.

5) Den højfrekvente svejseproces har mange fordele og har en bred vifte af tilpasningsevne til røremnematerialet og stålrørets størrelse.Højfrekvent svejsning forbedrer ikke kun svejsehastigheden, men opnår også en svejsning med en lille varmepåvirkningszone og god gennemtrængningsevne.

6) Med hensyn til kvalitet har Carbon Steel Rectanaular Pipe-maskine fordelene ved god svejsekvalitet, små interne og eksterne grater, hurtig svejsehastighed og lavt strømforbrug, som kan bruges i vid udstrækning og fremmes.

7) Carbon Steel Tubes-maskinen kan normalt producere specialformede rør.Samtidig produceres der også firkantede og rektangulære rør.Fordi kvadratiske og rektangulære rør har større sektionsmodul og kan modstå større bøjningskræfter, kan en stor mængde metal spares, behandlingstid spares og komponenter reduceres.

8) Det er blevet fremmet og anvendt i alle aspekter af industri og landbrug.


Indlægstid: Jan-06-2022